Home » Rauwkost bij kaasfondue

Rauwkost bij kaasfondue

Een van onze tips is om een schaaltje met rauwkost op de tafel te zetten wanneer je kaasfondue eet. Rauwkost is een welkome toevoeging bij de kaasfondue. Er zijn namelijk vele variaties mogelijk en het is daarnaast ook een gezonde dipper! Inspiratie nodig voor de juiste snoepgroenten bij de kaasfondue? Lees de tips van onze experts en creëer een kleurrijk geheel op tafel.

Kaasfondue en rauwkost: een prettige combinatie

Naast brood, groenten en vlees, is ook rauwkost een een goede toevoeging bij een avondje genieten met een zacht pruttelend pannetje fondue op tafel. Rauwkost combineert zo lekker, omdat het een prettige bite heeft. Ook hebben veel rauwkostsoorten een frisse smaak, waardoor het een goede tegenhanger is voor smeuïge kaas. Naast de prettige smaakcombinaties, is het daarnaast ook een gezondere optie om te serveren bij de kaasfondue. Even een korte pauze van kaassmaak? Dan kun je uiteraard ook tussendoor lekker snacken van de rauwkost.

Rauwkost voor kaasfondue – het boodschappenlijstje

  • Komkommer
  • Cherrytomaatjes
  • Radijs
  • Selderij
  • Appel
  • Worteltjes
  • Snoeppaprika’s

Op zoek naar nog meer inspiratie om te dippen? Bekijk onze andere diptips!

Rauwkost als kaasfondue dip

Rauwkost bij een verse kaasfondue

Met een tafel voor brood, vlees en rauwkost ben je er nog niet helemaal. Daar hoort natuurlijk ook een overheerlijke pan met kaasfondue bij. Met Verse Kaasfondue geniet je van een restaurantkwaliteit fondue, maar kun je ook kiezen uit vele bijzondere smaken. Denk bijvoorbeeld aan een kaasfondue met truffel, met Jopen Koyt bier of met gorgonzola. Kies jouw favoriete fondue, haal de lekkerste dippers in huis en maak je klaar voor een comfortabel én gezellig avondje tafelen.