Home » Salade bij kaasfondue

Salade bij kaasfondue

Kaasfondue is héérlijk! Je kunt veel verschillende, smaakvolle dippers in de hete kaas dopen. Een dipje met brood, gevolgd door een doop vlees en daarna een aardappeltje met een kaassliert: verrukkelijk! Maar naast al deze dippers is het prettig als je af en toe terug kunt vallen op iets luchtigs. Iets fris om je smaakpapillen te resetten. Daarom is een salade een perfecte begeleider bij onze verse kaasfondue! Maar waar let je op? Ontdek onze tips voor het samenstellen van een lekkere salade bij de kaasfondue.

Een salade als bijgerecht

De hele tafel staat vol met dippers en voedzame pan gesmolten kaas. Je bent klaar voor een avondje lang tafelen en ultiem genieten. Salade is hierbij een goede begeleider bij de kaasfondue voor als je even een andere smaak wilt, of een andere bite. Een salade geeft net weer even een andere sensatie, waarna je klaar bent voor een nieuwe doop kaas!

Groene salade bij kaasfondue

Welke salade kies je bij kaasfondue? Ons advies is om te kiezen voor een groene salade. Een groene salade bevat veel groenten die goed combineren bij fondue, zoals komkommer, radijsjes en cherrytomaatjes. Ook avocado en bleekselderij passen in een groene salade. Deze ingrediënten zorgen voor een frisse en welkome afwisseling tijdens de kaasfondue.

Salade bij kaasfondue

Frisse salade matcht met kaasfondue

Wil je een meer inspiratie voor een lekkere salade bij de kaasfondue? Over het algemeen kan er weinig misgaan. Zolang je maar kiest voor een frisse salade die je aanmaakt met bijvoorbeeld een yoghurtdressing dressing, of sla-olie. Een licht zurige dressing kan een prettige smaaksensatie geven, doordat het een fijne tegenhanger is van kaas. Kies in elk geval niet voor smaken die (te) lang blijven hangen om er zeker van te zijn dat je heerlijk geniet van je kaasfondue!

De soort kaasfondue is leidend voor de salade

Welke salade je kiest, hangt ook af van de kaasfondue die je kiest. Bij Verse Kaasfondue heb je keuze uit maarliefst 8 verschillende smaken fondue. Van het smaakvolle gorgonzola, tot de romige bospaddenstoelen, of de excentrieke truffel. Daarnaast is onze klassieke kaasfondue ook erg populair. Ontdek de smaken en kies salade die een keurige tegenhanger biedt.

Benieuwd naar onze favoriete kaasfondue dippers? Wij zetten onze ultieme serveertips voor je op een rijtje!

groene salade bij kaasfondue