Home » Cadeaubon

Verse kaasfondue cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Iets bourgondisch en culinairs? Zoek niet verder, want wij hebben de oplossing! Verras iemand met de versekaasfondue.nl cadeaubon: het perfecte geschenk voor alle kaasliefhebbers.

Een culinair cadeau

De online cadeaubon van Verse Kaasfondue is een uniek geschenk. Je geeft namelijk een avond heerlijk bourgondisch tafelen cadeau. Met Verse Kaasfondue is het thuis genieten van overheerlijke kaasfondue. De fondues worden namelijk per post verstuurd. Dek de tafel gezellig, haal de lekkerste dippers in huis et voila: een avondje ultiem genieten!

Hoe werkt het?

Het bestelproces is zeer gemakkelijk. Je selecteert de gewenste hoeveelheid, bijvoorbeeld kaasfondue voor een, twee of meer personen. Vervolgens reken je af en ontvang je de cadeaubon als PDF in je mail. Je kunt het cadeau digitaal versturen, maar je kunt het uiteraard ook printen en zelf geven: wat jij wilt! Hierdoor is de kaasfondue cadeaubon een perfecte uitkomst in deze onzekere tijden.

Je kunt kiezen uit de onderstaande cadeaubonnen

  • € 12,50 | de gemiddelde prijs van kaasfondue voor 1 persoon
  • € 25,- | de gemiddelde prijs van kaasfondue voor 2 personen
  • € 29,96 | de gemiddelde prijs van kaasfondue voor 2 personen en gratis verzending
  • € 50,00 de gemiddelde prijs van kaasfondue voor 4 personen en gratis verzending
  • Wil je een andere waarde op de bon? Stuur dan even een mailtje naar klantenservice@versekaasfondue.nl

Koop nu online een cadeaubon

 

Ruime keuze en van restaurantkwaliteit

Al onze kaasfondues zijn overwegend biologisch, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen; wij gaan voor puur. Hierdoor ligt de focus op de authentieke smaak van de ingrediënten en dat proef je! Ook bieden wij maar liefst acht verschillende smaken kaasfondue aan. Denk bijvoorbeeld aan onze verrassende truffelfondue, of de geitenkaasfondue met abrikoos en walnoot. Onze klassieke kaasfondue is ook een aanrader. Welke smaak iemand ook kiest, ze zijn verzekerd van een overheerlijk diner. Alle kaasfondues zijn namelijk van restaurantkwaliteit en worden dagelijks vers bereid. Geef met gemak een onvergetelijke cadeau!