Home » Nationale kaasfondue dag

11 april is de dag die in het teken staat van het lekkerste gerecht ter wereld – als je het ons vraagt tenminste. Het is dan namelijk nationale kaasfondue dag. Als je een echte kaaskop bent is dit een heuse feestdag die gevierd moet worden. Maar wat is kaasfondue dag eigenlijk?

 

Wat is kaasfondue dag (of Cheese Fondue Day)?

Het verbaast je vast niet, maar kaasfondue dag is een dag die draait om het overheerlijke gerecht; kaasfondue! Zoals meerdere trends is ook kaasfondue dag iets wat wij in Europa aan de Amerikanen te danken hebben. Cheese Fondue Day is ooit ontstaan als een marketingactie van een retailketen, maar uiteindelijk groeide het uit tot een dag in het teken van kaasfondue. Natuurlijk verdient zo’n heerlijk pannetje pruttelende kaas ook in Nederland een eigen nationale dag.

 

Wat doe je op kaasfondue dag?

Op deze nationale dag vieren we kaasfondue en al het lekkers wat hierbij komt kijken. Bestel een kaasfondue waarbij jij je vingers aflikt, haal je favoriete dippers in huis en maak je klaar voor een avond genieten met een verse kaasfondue. Kaasfondue is gezellig, knus en kan voor elk moment. Van een bourgondisch avondje tafelen, tot het vieren van een speciaal moment. Of simpelweg met een pan fondue en een spannende film op de bank. Het is een ideaal gerecht om samen van te genieten met vrienden of familie. Maar je kunt het gerecht ook prima alleen eten. Het voordeel is dan dat je het lekkers niet hoeft te delen. 😉

 

Hoe kan ik Cheese Fondue Day vieren?

Profiteer nu van speciale kaasfondue korting. Bestel tot en met 11 april jouw kaasfondue met 11% korting met de code 11APRIL.