Home » Nationale kaasfondue dag » Vier kaasfondue dag met Verse Kaasfondue

Vier kaasfondue dag met Verse Kaasfondue

Op zondag 11 april is het Nationale Kaasfondue Dag, of ook wel Cheese Fondue Day. Als échte kaasliefhebbers laten wij bij Verse Kaasfondue deze dag niet aan ons voorbijgaan. Daarom hosten wij op 11 april een gratis masterclass over Verse Kaasfondue met aansluiten een quiz. Ook bestel je onze kaasfondue tot 11 april met korting. Vier het lekkerste gerecht ter wereld samen met Verse Kaasfondue!

Online kaasfondue masterclass: ontdek alles over kaasfondue

Een dag in het teken van kaasfondue – om je vingers bij af te likken! Daarom hosten wij op zondag 11 april een gratis online masterclass in het teken van kaasfondue. Live vanuit het restaurant waar onze fondues bereid worden, leer je alles over kaasfondue. Tijdens deze livesessie nemen we je mee terug naar de oorsprong van kaasfondue, delen we de lekkerste smaakcombinaties en krijg je onze bourgondische tips. Met een live Q&A-sessie. Let op: er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Fondue Quiz: win Verse Kaasfondue

Naast allerlei gratis tips en tricks, pakken we nog meer uit met een kaasfondue quiz. Bewijs jezelf als kaasliefhebber en doe mee aan de gratis quiz. Hiervoor heb je alleen een laptop nodig om het event bij te wonen en een telefoon of tablet om je antwoorden online door te geven. Vind je weg tussen allerlei feiten en fabels die de revue passeren en wie weet win jij verse kaasfondue voor 2 personen.

Verse-kaasfondue-masterclass-kaasquiz-nationale-kaasfondue-dag

Kaasfondue dag vieren: 11% korting

Wil jij dit overheerlijke gerecht écht vieren? Dan kan Verse Kaasfondue natuurlijk niet ontbreken. Bestel daarom tot en met 11 april kaasfondue met 11% korting met de code: 11APRIL. Probeer eens een interessante smaak, zoals Gorgonzola, Truffel of Geitenkaasfondue. Of ga voor de vertrouwde klassieke fondue. Laat je verrassen!

Het nationale kaasfondue event

Programma: Kaasfondue masterclass & quiz live vanuit restaurant In ‘T Goede Uur
Wanneer: Zondag 11 April
Hoelaat: Vanaf 17:00
Duur: ca. 45 min
Prijs: Gratis!

Hoe doe ik mee?

  • Registreer je gratis voor het event en vul het formulier in
  • Ontvang een mail met instructies
  • Log 11 april op tijd in
  • Relax en geniet van de masterclass en quiz!

Extra leuk: bestel vóór 7 april jouw kaasfondue met 11% korting (kortingscode: 11APRIL)

Schrijf je in voor de masterclass