Klassieke kaasfondue dippers: onze ultieme dip tips
Wat doop je in die heerlijk romige kaasfondue? De klassiekers kunnen natuurlijk niet op tafel ontbreken. Brood moet je daarom absoluut toevoegen aan het boodschappenlijstje. Welke brood dip het beste matcht, is ook afhankelijk van je eigen smaak en voorkeuren. Een wit stokbrood, een Turks brood of een rustiek volkoren brood: het combineert allemaal erg goed.
Aardappeltjes zijn ook klassiekers om te dippen in de kaasfondue. De semi-harde structuur van het aardappeltje geeft een fijne bite en past perfect bij gesmolten kaas. Je kunt kiezen voor aardappelpartjes, gebakken krieltjes, aardappelkroketjes. Aardappeltjes met schil, zonder schil. Of gewoon lekker allemaal!
Een andere favoriete kaasfondue dip tip is vlees. Denk bijvoorbeeld ham of kipfilet voor wat meer neutrale vleessoorten. Houd je van iets meer pit? Dan combineert een goede chorizo, droge worst of salami ook fantastisch met verse kaasfondue.