Hoe kunnen jullie ongekoeld verzenden?
Kaas is een natuurlijk product en dient dan ook gekoeld bewaard te worden om de houdbaarheid te verlengen. De lage temperatuur zorgt er voor dat de ontwikkeling schimmels en bacteriën afgeremd worden. Ook na bezorging dient de kaasfondue in de koelkast bewaard te worden. Dus hoe komt het dat wij de kaasfondues toch ongekoeld kunnen bezorgen? Na de bereiding laten wij de kaasfondue eerst afkoelen. Als het afgekoeld is vacumeren wij de kaasfondue direct. Door het vacumeren kan er geen zuurstof meer bij komen, waardoor de kaas een stuk langer houdbaar is. Deze techniek wordt ook veel gebruikt door die echte kaasfanaten die hun stuk jong belegen Goudse kaas mee op vakantie willen.
Door het vacumeren van de kaasfondue is deze ook voor een bepaalde tijd buiten de koelkast te bewaren. Doordat wij de kaasfondues op dezelfde dag als het vacumeren ook verzenden, is het dus nooit lang buiten de koelkast. Zodra de kaasfondue bij jou binnen is, kun je hem in de koelkast nog zeker vier weken bewaren. Super veilig, en de smaak blijft behouden!